20 Temmuz 2011 Çarşamba

sevgilinizin aldattığını nasıl anlarsınız

neden bu ara karşıma çıkan herkesin adı murat?

bir ismin tüm travmatik kırıntılarından kurtulmaya çalışırken, sürekli duymak, muhattap olmak çok yorucu..

ve bir fotoğraf var...kız objektife bakıyor..imalı bir gülümseme, müthiş flörtif, çünkü belki fotoğrafı çekenle aşk yaşadığını zannediyor.ama poz verdiği objektifin aslında fotoğrafı çeken iki yüzlü adamın sevgilisine ait olduğunu belki bilmiyor bile..ya da biliyor..bilip bilmediğini kimse bilemez şu saatten sonra..

evet saat geç oldu ayrıca..uyumak lazım.iş çok yoğunken uykuyu almak lazım.ama nerde...o isim, ve o fotoğraf..ve o fotoğrafın sadece bir parçası olduğu fotoğraflar grubu..ve ilk gördüğüm andaki şok etkisi...bu saatte uykumu alan şeyler bunlar işte..

bir adam gelir, hayatınıza girer, ama aynanda başkalarının hayatlarında da varolmaya çalışıyor olduğunu bilmezsiniz..taa ki o çok içten sarıldığını sandığınız adamın, başka birine aynı "içtenlikle" sarıldığının fotoğrafını görene kadar.

o yüzden şöyle yapın..

sevgilinize iş tatiline giderken kendi fotoğraf makinanızı verin(gerçekten iş tatiline gitmiş olsa bile).geldikten sonra gördüğünüz fotoğraflarla yetinmeyip, hemen bir hafıza kartı recovery
programı indirin..tataaam..sildiğini sandığı fotoğraflardabir kızla öpüşürken, ve otel odasın yatağında eğlenirken çekilmiş fotoğraflarını bulursanız zafer sizin.üstüne bir şişe şarap için ve unutun.

Hiç yorum yok: