2 Temmuz 2010 Cuma

i couldn't help but wonder...

carrie bradshaw değilim..o kadar taş değilim..o kadar iyi yazı yazmıyorum..o kadar çalkantılı bir aşk hayatım da yok...

konu bu da değil zaten..

konu zamane erkekleri..hangi yaşta, hangi meslekten olursa olsun, bu zamane erkeklerinin bir ortak özelliği var, ya da bize hep öyleleri mi denk geliyor?

mesela..güvenebilecekleri, iyi vakit geçirebilecekleri, yanında huzur bulacakları bir kadın isterler, ama akılları her zaman sokaktaki taş hatunlardadır.bazısı nefsine yenik düşer, bazısı için bu sadece görsel bir şovtur.

zamane erkekleri flört etmeyi çok severler..onlara kalsa sonsuza kadar flört edebilirler, geçtim evlilik konusunu, bunu unutalı epey oldu, sevgili olmak için bile istekleri, adımları olmaz.ha şimdi diyebilirsiniz ki mesela "demek ki o erkekler sizi istememiş..", ama X beni istemez, Y onu istemez, Z şunu istemezse, bu adamların tavırlarındaki, laflarındaki o flörtif detaylar nedir?yoksa biz mi bu detaylara gereğinden fazla anlam yüklüyoruz?

mesela bir erkeğin akşamın 10.30'unda bir kadını arayıp görüşmek istemesi, beraber güldükleri sohbet ettikleri 2 saat geçirmeleri, o erkeğin o kadına ilgi duyduğu anlamına gelmez mi?hemen cevabını vereyim; zamane erkekleri için gelmez!çünkü ilgi duyan erkek bu görüşmeden sonra da arar.ya da bu zamane erkeklerini çok küçümsüyoruz, belki bizim tahmin sınırımızın üstünde bir nezakete sahipler..."x hatun benden hoşlanıyor, ayıp olmasın bari arada görüşüp mutlu edeyim"...mantıklı mı?ı ıh..

neresinden baksanız konunun tutulacak bir yanı yok.

hani sanmam ya, hele ki adresimi değiştirdikten sonra bu blog'u okuyan bir erkek olsun, kazara da olsa okursa, şunu belirtmek istiyorum; korkmak sizi bir kısır döngüye sokar..eski aşklarını unutamamak, eski kötü deneyimlerin tekrarlanmasından korkmak, sorumluluk almak istememek, bağlılık korkusu, falan filan, her neyse o sorun, bir daha karşınıza asla çıkmayacak bir kadını bu sebepten kaybediyor olabilirsiniz, benden söylemesi...

ha bir de bu var tabii..biz sürekli "catch" olduğumuzu düşünürken, belki de bu garip erkek topluluğu için hiç de öyle değiliz..ama değilsek de, sorarım, kimdir o "catch"?

neyse...

dün gördüğüm rüya ya da rüyalar güzeldi..ya tek bir rüya iki parçadan oluşuyordu, ya da iki ayrı rüyanın da teması aynıydı : evlilik.

ve bekar kadının rüyada kendini gelinlikle görmesi evleneceğine işaretmiş...rüyada bunun kim olduğunu bile biliyordum, ama rüyada bile inanamıyordum.

Hiç yorum yok: