13 Nisan 2010 Salı

bir şey çaldım..

efendim "t"nin facebook duvarından çaldığım bir şeyi paylaşmak ve burda kendi çapımda tartışmak istiyorum.



şimdi buna katılmamak elde değil, tartışılacak bir yanı yok...bizim başımıza gelen şey buydu tam olarak.ve pembenin kadını temsil edip, kaçıp gidenin siyah olması da tesadüf değil..ama filmin sonrası var, o kırık kalp kendini onarır, her zamankinden güçlü olur, ama o siyah noktanın meçhule yolculuğunun nerede nasıl biteceği, aradığını bulup bulmayacağı bir soru işaretidir.

gelelim ikinci durumumuza..son derece tasvip ettiğim bir ilişki biçimidir aslında.



..ve gerçekten hayatta yan yana durabilen iki insandan daha güçlü bir birliktelik yoktur.çünkü aşk gidicir, uçucudur.yukarıdaki şemada gördüğümüz gibi sayın izleyiciler, aşkta biri hep gider, biri hep incinir..

ve son olarak üçüncü şemamız..en mantıksızı...en gerçeklikten uzak olanı..yine de gösterelim genç arkadaşlarımızı uyaralım böyle bir şey olmadığı konusunda.



uzay boşluğunda birbirlerine aşık olacak 2 nokta gerçekten karşılaşmışlarsa, başka yönlere gitmelerine olanak yoktur.bu kaçıp birleşme hikayeleri hurafedir.en fazla bir üst şemada gördüğümüz mantık evliliğine gidebilir, ha belki o da aşka dönüşür kim bilir...

sonuçta hep dediğim gibi sevgili günlük, mutlu son yoktur, mutlu başlangıç vardır.

1 yorum:

bengu dedi ki...

"mutlu son yoktur, mutlu başlangıç vardır!"

me likey!